Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üdvözlet a múltból!

Üdvözlet a múltból! 25 évvel később is szuper állapotban...

Gyermekkoromban az általános iskolai osztályomban majdnem mindenkinek Lupo-s hátizsákja volt. Színes, divatos és igazán bírta a strapát- ez volt rájuk jellemző. Valamelyik nap jött velem szembe a képen látható kék hátizsák és így, 25 évvel később is remek állapotban van! :) 

Cégünk története pontosan ezekkel a táskákkal kezdődött, nagyjából 30 éve. Egy külvárosi parasztház (édesapám szülőháza) adott helyett a varrodának, ahol tornazsákok, hátizsákok, neszeszerek és tolltartók készültek. A modelleket a szüleim álmodták meg, a nagypapám pedig kiszabta a mintákat, melyet varrónőink (közöttük édesanyám) varrt össze. Én pedig 3-4 évesen sokat játszottam ebben a házban és az udvaron, míg folyt a munka. A termékeinknek nagy sikere lett! 

Mindez ma már történelem. A siker ellenére az évekig tartó gyártást sajnos abba kellett hagynunk a gazdasági változások miatt. Ekkor döntöttek a szüleim úgy, hogy megpróbálják importált termékekkel továbbvinni azt, amit addig kemény munkával felépítettek. De ez már egy másik történet... 

Hamarosan megírom a folytatást! :)

 

Klein-Farkas Rozita

Keresés