Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Black Friday? Kösz, NEM!

Black Friday? Kösz, NEM! Miért nem veszünk részt az év legnagyobb vásárlási lázában?

 

 

Kis hazánkban évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Black Friday, azaz a Fekete Péntek. De miről is van szó?

A Black Friday eredetileg a Hálaadás utáni nap volt Amerikában, ekkor vette kezdetét a karácsonyi készülődés. Mára azonban igazi vásárlási lázzá nőtte ki magát! A multi cégek óriási akciókkal kínálják termékeiket és sokszor 80-90%-os kedvezménnyel tudunk vásárolni. De vajon tényleg ez az igazság...?

Természetesen előfordul, hogy ebben az időszakban olcsóbban juthatunk hozzá egy általunk vágyott termékhez, de nagyon fontos, hogy ilyenkor is tudatosak legyünk vásárlás terén! Ugyanis az akciók nagy része csak trükközésen és a vásárlók félrevezetésén alapul. Előfordul, hogy a leakciózott termék pár hónapja pont annyiba került, mint most akciósan! Személyes tapasztalatom: egy hirdetés jött velem szembe, ahol egy általunk is árusított pénztárcát láttam Black Friday-akcióban, 6990 Ft-ról leárazva 6490 Ft-ra. Nálunk ez a pénztárca 4980 Ft-ba kerül. Most is, a jövőben is. 

Sajnos nagyon sokan bedőlnek a reklámoknak, melyek felesleges fogyasztásra ösztönöznek. A Black Friday igazi fekete arca a környezetünkre való hatásban mutatkozik meg igazán! Hiszen ezen a napon, ebben az időszakban extrém módon megnő környezetünk terhelése, rengeteg hulladék képződik a csomagok miatt és impulzusvásárlással csak tovább növeljük ökológiai lábnyomunkat.

Mi tehát a teendő? 

Csak TUDATOSAN vásároljunk! Csak azt vegyük meg, amire valóban szükségünk van! Törekedjünk arra, hogy az általunk vásárolt termék jó minőségű, tartós darab legyen, amit évekig használhatunk!

 

Cégünk nem vesz részt a Black Friday akcióban.

 

Üzletpolitikánk alapeleme, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzánk! Az árainkat próbáljuk mindig a lehető legalacsonyabban tartani. Nem változik a termékeink ára hónapról hónapra.

Jelenleg 3 nagykereskedésünkben és 6 kiskereskedelmi üzletünkben több ezer visszatérő Vásárlóval büszkélkedhetünk! Látogasson el hozzánk és segítünk Önnek kiválasztani azt a pénztárcát, táskát vagy övet, amire valóban szüksége van!

Keresés